SYNSPRØVE SILKEBORG

Synstest

SYNSPRØVE SILKEBORG

– FÅ SIKKERHED FOR ET GODT SYN HOS FARSTAD OPTIK

SYNSPRØVE – HVORDAN?
En almindelig synsprøve udføres ved hjælp af bogstavstavler og en såkaldt phoroptor, der egentlig bare er en ”kæmpebrille” med mange brilleglas. Synsprøven består af op til 21 test, der kan afsløre eventuelle synsfejl, og efter behov kan der foretages yderligere individuelle prøver. Vores synsprøver kan omfatte en måling af øjets optiske system, så vi kan konstatere, om der f.eks. er fokuseringsbesvær, bygningsfejl og samsynsproblemer. Derudover kan øjenmusklernes funktion testes, og endelig kan en synsprøve omfatte test af f.eks. farvesyn, dybdesyn og stereosyn. Alt dette får du gratis i vores forretning i Silkeborg.

UNDERSØGELSE AF HORNHINDEN
I særlige tilfælde kan der være behov for en grundig undersøgelse af hornhinden og en måling af trykket i øjet. Er der problemer, som vi ikke kan løse, henviser vi til øjenlægen.

TILPASSET DIT ARBEJDSMILJØ
Som en vigtig del af synsprøven vil vi stille dig en række spørgsmål om arbejdsmiljø, læsevaner, øjenproblemer, hovedpine o.l., og ud fra prøveresultater og svar vil du få et forslag til løsning af eventuelle synsproblemer. Løsningen kan f.eks. være synstræning, kontaktlinser eller briller, som du naturligvis får til gode priser hos os og vi har alt fra billige til dyrere løsninger.

FÅ EN SYNPRØVE
En synsprøve varer ca. en halv time.
Bestil din tid til en gratis synsprøve i Silkeborg ved at ringe til os på 8682 1514 eller skrive på info@farstadoptik.dk

BESTIL DIN

Gratis synsprøve

Take the journey with Avada Winery and explore how your favourite tipple goes from seed, to vine, to table and the entire process involved in nurturing flavours, intensity and style.

Book din tid nu

ALTID SKARPE PRISER PÅ

Udvalgte briller

Se alle vores briller

VORES MÅNEDLIGE TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

By signing up to our monthly mailing list you are welcoming the latest news, wines and savings directly into your inbox.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.